reklama
kategoria: Miasto
23 grudzień 2011

Nie bójmy się lepić pierogów

zdjęcie: Nie bójmy się lepić pierogów / Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Pierogi z farszem, przygotowane z mięsem, twarogiem, owocami, a na Święta Bożego Narodzenia z kapustą i grzybami. Wytrawne czy na słodko, gotowane czy smażone najlepiej smakują gdy... ulepimy je sami!
REKLAMA
pogoda Gliwice
-0.5°C
wschód słońca: 07:10
zachód słońca: 15:53
Koronawirus
śląskie
reklama

Kalendarz Wydarzeń / Koncertów / Imprez w Gliwicach

kiedy
2024-11-23 17:00
miejsce
Centrum Edukacyjno-Kongresowe...
wstęp biletowany
kiedy
2024-11-23 19:00
miejsce
Dom Kultury Knurów-Szczygłowice,...
wstęp biletowany
kiedy
2024-11-23 19:00
miejsce
PreZero Arena Gliwice, Gliwice,...
wstęp biletowany
kiedy
2024-11-24 15:00
miejsce
Kino Studyjne AMOK, Gliwice,...
wstęp biletowany